Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /www/webvol18/uq/wgca5c86glw336k/stockholmsea.com/public_html/includes/menu.inc).

Fiska i Stockholms skärgård

Vad kan vara mer avkopplande än en stilla fisketur i skärgården?
 

Nedan några länkar till bra sidor med tips och information
 

Catch & Relax

Catch & Relax erbjuder arrangemang och aktiviteter med fiskeguide främst Stockholms mellersta och norra skärgård både för företag och privatpersoner.

Är du nybörjare eller har lång erfarenhet spelar ingen roll, vi lägger det på varje gästs nivå. Vi vill att våra gäster ska få uppleva Stockholms Skärgård lite närmare och vår målsättning är att du ska få en fantastisk fiskedag. Du färdas på ett säkert och bekvämt sätt i topputrustade båtar och givetvis använder vi oss endast av bästa kvalitén på utrustning och den senaste tekniken.

Välj mellan Spinn- och flugfiske, jerk eller vertikalfiske efter Gädda, Gös, Abborre och Havsöring. Även flytringsfiske eller en landbaserad flugfiskekurs. Behöver du hjälp med andra aktiviteter, boende eller konferens hjälper vi gärna till. Arrangemang från 1-100 personer.

Vi är medlemmar i SOF (Sveriges Organiserade Fiskeguider), innehar nautiska utbildningar (Fartygsbefäl klass VIII, högfartsutbildning, maskinbefäl klass VIII), försäkringar samt livsmedeltillstånd. Välkommen!

info@catchrelax.se
08-54491320, 070-5560952
www.catchrelax.se

 

Flugfiskemagasinet Rackelhanen

http://www.rackelhanen.se/
 

FiskeDan

Välkommen ombord på en fiskedag där jag guidar er till dom bästa fiskeplatserna i och kring Stockholms vackra vatten. Vi fiskar främst i skärgården och i Mälaren, allt mellan Norrtälje i norr och Trosa i söder. Är ni många som vill fiska så ordnar jag med fler fiskeguider och båtar. Trevligt tugg ombord utlovas utöver fiskehugg och strandhugg. Vässade krokar, styva linor och nyoljade rullar bara väntar på att nyttjas av er. Jag ordnar självklart mat och dryck om så önskas. 

Tel.nr: 070-238 28 00
Hemsida: http://www.fiskedan.se
E-post: dan@fiskedan.se

 

Fiskeguide i Stockholms södra skärgård

Fiskeguiden David Gross hjälper er att maximera chansen till en drömfisk. Vi tar allt ifrån ensamma gäster till större grupper. Företag eller privat.

Med behörighet fartygsbefäl klass 8 tar David er ut i en fullutrustad sportfiskebåt på en halv eller hel dags fiske i Stockholms vackra skärgård. Övernattning med bastu på skärgårdsö kan ordnas. All utrustning, lunch och fika ingår - kom som du är!

www.grossguidar.se
david@grossguidar.se
076-056 45 14

 

Dinfiskeguide.se - Din guide till mellersta och norra skärgården!

Välkommen att uppleva Stockholms mellersta och norra skärgård tillsammans med fiskeguiden Tomas Edenfeldt som framgångsrikt har fiskat dessa vatten sen barnsben. Favoritfisken är gädda men jag guidar även havsöring, gös och abborre. Jag är medlem av Sveriges Organiserade Fiskeguider (SOF) och innehar både pedagogisk och nautisk utbildning.
Jag ser fram emot att få bli din fiskeguide i mina hemmavatten! Välkommen!

tomas@dinfiskeguide.se
www.dinfiskeguide.se
 

Naturvårdsverket

Naturvårdsverket berättar om vilka lagar och regler som gäller för fiske. Om jakt och fiske
 

Fiske.nu

Nyheter, Frågor och svar!
Fiske.nu
 

Dalarö fiskecamp

Erbjuder guidade fisketurer för företag och kompisgäng. Deras turer utgår vanligtvis från Karlslunds marina mellan Gålö och Dalarö och fiskar i vattnen omkring Dalarö , Gålö, Ornö, Utö och Muskö.
Dalarö fiskecamp